MOGELIJKHEDEN

Alles is mogelijk.

HR ondersteuning

Behoefte aan tijdelijk opschaling en/of ondersteuning op het gebied van HR? In overleg voer ik werkzaamheden uit op interim- of projectbasis. Dit kan eenmalig, een aantal dagen per week of structureel voor een bepaalde periode.

Ondersteuning kan onder ander in de vorm van het uitvoeren van de operationele dagelijkse werkzaamheden of voor het uitvoeren van specifieke projecten zoals bijvoorbeeld talentontwikkeling, onboarding, strategische personeelsplanning, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Flexibele inzet

Je krijgt steeds vaker te maken met HR-gerelateerde zaken. Of het nu gaat om het verwerken van administratie, het opstellen van contracten, het voorbereiden van de komst van een nieuwe medewerker of andere operationele taken. Je expertise ligt niet bij HR en eigenlijk heb je hier ook helemaal geen tijd voor. Maar is een HR-medewerker aannemen ook overbodig? Dan help ik je graag verder!

Het is begrijpelijk dat je niet elke week exact dezelfde uren voor HR-gerelateerde taken nodig hebt. In overleg kunnen we op maandbasis een aantal uur vaststellen die jij vervolgens flexibel kunt inzetten. Op deze manier kan je gebruik maken van HR expertise en ondersteuning op het moment wanneer je dit nodig hebt.

Pakketten

Een basis nodig op het gebied van HR zoals een personeelshandboek, verzuimbeleid of standaard formats en checklisten om de HR taken soepel en efficiënt te laten verlopen? Voor het opstellen van deze basisdocumenten spreken we samen een pakketprijs af. 

Strategisch personeels- en organisatieadvies

Ligt er een complex personeels- of organisatievraagstuk waarbij het wenselijk is dat een extern deskundige objectief meekijkt en adviseert op strategisch niveau? In mijn netwerk werk ik nauw samen met een vaste partner. Interesse? Bel of mail voor meer informatie. 

Monique & Wendy

Copyright 2021 © HR-opmaat.nl